Over ons

Het makkelijker maken van schilderen is altijd al een uitdaging geweest voor ANZA. Het begon allemaal op bescheiden schaal in 1946 en vandaag is ANZA marktleider in verfgereedschappen in de Benelux.

Ons doel is om elk jaar nieuwe, innovatieve producten te lanceren die zowel verrassen als faciliteren. Vier woorden komen steeds terug: kwaliteit, functie, ergonomie en design.

ANZA KWASTEN

De kwasten van ANZA zijn speciaal ontworpen voor de professionele schilder. We meten alle eigenschappen en vervolgens luisteren we goed naar ervaren schilders en betrekken ze bij de ontwikkeling van de ANZA kwasten. Bij het samenstellen van o.a. de vezelmix wordt ieder aspect gewikt en gewogen om het schilderen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, een beter resultaat te bekomen en tijd te besparen.

Perfecte vezelmix

Door gebruik te maken van een perfecte vezelmix zijn de ANZA kwasten eenvoudig te reinigen. Ze hebben een zeer grote verfopname en geven een streeploos en gelijkmatig resultaat. Met de ANZA kwasten is het zeer eenvoudig om te besnijden en af te lijnen.                            

Volgegoten bus

ANZA kwasten onderscheiden zich ook door een volgegoten bus waardoor vezelverlies voorkomen wordt, een betere balans ontstaat en vloeistoffen niet in de kop kunnen gaan zitten en er dus tijdens het schilderen niet weer uit kunnen lopen.

Benelux

De ANZA kwasten hebben alle authentieke elementen die een professionele kwast in de Benelux moet hebben.  Ze hebben een roestvrij stalen bus, touwwoeling en beuken houten steel.

ANZA MUURVERFROLLEN

Bij ANZA hebben we voor ieder te schilderen oppervlak een perfect geschikte verfrol ontwikkeld. De witte ANZA rollen zijn geschikt voor gladde ondergronden. Deze rollen zijn te herkennen aan hun dichtheid en korte poolhoogte.

De groene rollen zijn ontworpen om muren en plafonds te schilderen die redelijk glad zijn of al een bepaalde structuur hebben. De poolhoogte van deze rollen is afgestemd om voldoende capaciteit te hebben maar toch niet te veel structuur aan te brengen.

De roze rollen zijn perfect om te schilderen op ruwere ondergronden. Deze rollen hebben een grote poolhoogte die er voor zorgt dat de verf goed in de poriën dringt.

Grote verfopname

Werk snel en efficiënt met de rollen van ANZA. Ze hebben een zeer grote verfopname en geven een prima dekking. Door hun hoge capaciteit zijn er tijdens het schilderen minder dips nodig waardoor je sneller klaar bent.                     

Kwalitatieve vacht

De ANZA rollen hebben een super kwaliteit vacht waardoor ze niet pluizen en minimaal spatten. De snelheid en eindresultaat laat iedereen versteld staan.

 

 

Geen zwarte uitloop

Al de ANZA rollen zijn uitgerust met een uniek draaimechanisme. De rol draait nooit op de metalen stang van de beugel maar steeds op plastiek waardoor je met de rollen van ANZA nooit last hebt van zwarte uitloop. Met deze techniek is ANZA uniek!

ANZA GEREEDSCHAPPEN

De gereedschappen van ANZA zijn eenvoudig in gebruik, ergonomisch, duurzaam en slim. Ze zijn zo ontwikkeld dat rug en schouders gespaard worden terwijl je hoger kan rijken en sneller kan werken. Als de gereedschappen handig zijn, wordt het werk eenvoudiger, is het leuker en is het resultaat ook beter.

Ergonomisch

Alle gereedschappen zijn ontworpen om de rug en schouders van de schilder zo goed mogelijk te sparen.

Duurzaam

De ANZA verfgereedschappen zijn gemaakt van duurzaam materiaal zodat ze lang meegaan. De schilder hoeft dus niet om de haverklap nieuw gereedschap aan te kopen.

Eenvoudig in gebruik

Niet alleen de ANZA beugels kunnen gebruikt worden op de ANZA verlengstelen; ook diverse andere gereedschappen zijn te gebruiken in combinatie met de ANZA verlengstelen.